Klarer ikke...

å bestemme meg for hvilken bloggplattform jeg skal velge!!! Blir gal av meg selv,har prøvd både blogspot og wordpress, begge er bra på hver sin måte.

Mye jeg liker ved blogspot ,men også wordpress! Dette er ikke enkelt...

+ og - forskjeller!

På blogspot blir bildene jeg blogger med for små for bloggen synes jeg(mulig det går å redigere dette???),mens på wordexpress blir de i passe strl.

Bloggens utseende og tekst blir jeg mest fornøyd med på blogspot foreløpig, mens på wordexpress liker jeg det ikke enda. Plages også med å finne hvor jeg finner diverse ting på begge,så blir mye prøving og feiling!

Å bytte plattform ble ikke bare bare for meg...kan ikke vente til å starte å blogge ordentlig igjen!! For det meste skal jeg blogge fra mobil,derfor er det også viktig hvordan utseende fra mobilbloggingen blir.

 

Når du byttet plattform,hvorfor byttet du til blogspot istedet for wordpress? Eller wordpress istedet for blogspot?

Hjelp meg gjennom denne vanskelige stund kjære blogglesere!!!

 

 

6 kommentarer

Mamma til lille Majken

15.04.2012 kl.19:51

kan nok ikke hjelpe deg med det, da jeg ikke kjenner noen av de plattformene... men vil det si at du skal forsvinne helt fra blogg det eller???? Det er isåfall veldig trist da :(

Mamma Marianne

15.04.2012 kl.20:22

Av en eller annen grunn har jeg aldri hatt så veldig sansen for blogspot. Vet ikke hvorfor, har ingen god grunn, bortsett fra at jeg synes det er tungvint å kommentere på blogspotblogger, man må alltid skrive inn de bokstavene slik at de vet at det ikker er spam. Jeg er som sagt tidligere veldig, veldig fornøyd med wordpress. Det tok en stund før jeg ble fornøyd med designet mitt. I begynnelsen følte jeg at det var veldig begrenset hva jeg kunne gjøre, men etterhvert som jeg fant ut av ting ble det akkurat slik jeg ville ha det :) Det er ikke lett å bestemme seg :) Lykke til!

ChasingTheStars

15.04.2012 kl.21:01

Mamma til lille Majken: jepp,det har jeg dessverre planer om. jeg orker ikke å være på en side som aldri fungerer "når jeg trenger det mest". har slitt så mye med blogg.no appen...blogger nesten bare fra mobilen nå :) jeg kommer til å legge til mine favoritter så jeg kommer til å legge fra meg spor så dere husker å se innom meg :)

ChasingTheStars

15.04.2012 kl.21:05

Mamma Marianne: er enig med deg,er tungvindt med den skrivinga på blogspot, begynner å bli litt fornøyd med begge,men irriterer meg at bildene blir så små i innleggene fra blogspot.der scorer wordpress akkurat nå. er ikke fornøyd med designet mitt der enda jeg heller,er mer fornøyd med blogspot sitt design. så jeg synes dette er skikkelig vanskelig!!! hihi,takker :)

Renates hjørne

16.04.2012 kl.09:57

Hei :) Så gøy at du kommer til wordpress :) Jeg er veldig fornøyd der!

Du får bare si fra hvis du trenger hjelp til noe!! :) Hjelper gjerne! Send meg en mail: renateshjorne@live.no

Klem fra Renate

ChasingTheStars

16.04.2012 kl.12:17

Renates hjørne:jepp :) skal si ifra hvis jeg lurer på noe eller trenger hjelp jeg,greit å ha noen å spørre :)

ha en fin dag! klem

Skriv en ny kommentar

hits