Ny blogg - Bloggnavn?

Da har det seg slik at jeg endelig har bestemt meg for å PRØVE en ny bloggplattform!Jeg får ikke blogget fra blogg.no applikasjonen fra mobilen, så da gir jeg opp...får feilmeldinger etter feilmeldinger. Blir veldig lei kan man si...

Men da dukket problemet opp - hva skal jeg kalle den andre bloggen min? Ønsker ikke å ha noe med chasingthestars - navnet betyr egentlig ikke noe for meg,det ble bare sånn!! (kun at jeg elsker stjerner da...)

Dermed stoppet alt opp her for meg...har nødt til å ta meg et par dager å tenke på hvilket navn jeg skal ha...skal bli godt å starte helt på nytt igjen.

Spennende - gleder meg til å prøve noe nytt!!
6 kommentarer

InNorth

09.04.2012 kl.12:59

Hmm, det er vanskelig å komme på et nytt navn.. Kan jo være noe som betyr mye for deg? Hvilken plattform skal du prøve? Jeg hadde egentlig tenkt å bruke blogger/blogspot, men valgte Blogg.no i stedet. Angrer litt på det nå, men man kan jo alltids bytte :)

ChasingTheStars

09.04.2012 kl.21:51

InNorth: ja,veldig vanskelig også...må jo være noe som betyr mye for meg og noe som er fengende + enkelt og huske! det er blogger/blogspot jeg skal prøve :)

Mamma Marianne

09.04.2012 kl.22:08

Jeg føler så mange vil bytte plattform nå :) Jeg har akkurat byttet, og angrer ikke et sekund. Deilig å slippe alle fjortisene på blogg.no, selv om det alltid har vært veldig greit å blogge derfra også. Jeg har ikke noe godt forslag til navnebytte, bare at du velger noe du er fornøyd med og som du føler representerer deg :) mitt nye navn er mammamarianne :) Masse lykke til! :)

ChasingTheStars

09.04.2012 kl.23:03

Mamma Marianne: jeg har villet bytte en stund pga bare feilmeldinger på blogg.no appen på mobilen + 14tiss stempelet man har når man har blogg.no's adresse. tror jeg har funnet et navn :) det representerer vel ikke helt meg,men heller hva bloggen skal inneholde! legger meg til som følger på siden din jeg,alltid morsomt å følge "gamle" kjente :)

ChasingTheStars

09.04.2012 kl.23:06

takk forresten :-p

hvordan får du til adressen bare med .com og ikke blogspot.com ?

ChasingTheStars

09.04.2012 kl.23:08

åååh.er på wordpress.com du? tenkte automatisk at alle var på blogger/blogspot jeg :-p

kanskje den er bedre enn blogspot/blogger???

Skriv en ny kommentar

hits