Vårstemning...

Påsken nærmer seg og da vet jeg bare at det er vår! Vi har vår aller første vår i vårt hus,så spennende! (vår første vår,haha) Nå ser jeg alt hva jeg ønsker meg både her og der utenfor huset:planter,busker og trær må plantes og jeg ser mange muligheter. Vi må også kjøpe oss nye utemøbler - så spennende! Kan ikke vente...men må nok vente litt til påsken er over. Ønskene er mange,men prisen er noe annet...krmt.

Om utemøblene blir nye eller brukt vet jeg ikke enda, vi får se hva vi kommer over!

Men først av alt så har jeg funnet ut at jeg faktisk skal pynte til påske, før så tenkte jeg at nei pytt!Pynte til påsken er jo bare slik man gjør på hytta. (vi pyntet minimalt hjemme da vi var små og bare litt hjemme pga av vi var på hytta hele påsken)

Men nå er iveren kommet over meg,å jeg skal pynte til påske! Først og fremst skal jeg handle påskeliljerløker og ha på inngangspartiet. Etterhvert som påsken nærmer seg litt nærmere skal jeg handle pene påskeliljer og ha inne! Det er jo litt kos med den påsken...friske gule farger! Jeg har også fått handlet meg to søte små til påsken,de er allerede kommet frem på kjøkkenbordet!! Bilderas kommer etterhvert...

(dette bildet er lånt fra google)

Pynter du til påske? Gleder du deg til vår når det spirer og gror? Skal du plante noe? Jeg kan ihvertfall ikke vente!
 

 

10 kommentarer

24.mar.2012 kl.12:51

Takk for koselig kommentar på bloggen min, men du har en skikkelig fin blogg selv. Koselig å lese og mange fine bilder. God helg.

Kristine's blogg :)

24.mar.2012 kl.14:11

Jeg har allerede begynt å pynte litt til påske med kubbelys i påskefarger og èn liten keramikk kylling. ;) Så holder jeg på å lage litt hjemmelaget påskepynt.

wenche

24.mar.2012 kl.19:46

Jeg pynter til påske,herlig med de friske fargene,blander gult og lilla :-) har ikke hytte så blir hjemme og har helt vanlige dager,må gjøre litt utav det da :-) har ikke hage og leier i sokkel , så store beplantingen blir det nok ikke. Setter opp noen krukker og lykter her og der :-)

InNorth

24.mar.2012 kl.20:39

Hei :)

Ville bare si at du har en veldig koselig blogg :)

ewymarie

24.mar.2012 kl.21:43

Her blomstrer påskeliljene og tulipanene er på god vei opp. Så jeg gleder meg masse til å pynte til påske :)

ChasingTheStars

25.mar.2012 kl.13:55

Anonym:bare hyggelig,takk skal du ha :) ha en fin søndag!

ChasingTheStars

25.mar.2012 kl.22:20

Kristine's blogg:pyntet litt i dag jeg også,klarte ikke å vente!! :)

ChasingTheStars

25.mar.2012 kl.22:21

wenche:mått pynte litt i dag æ å!! blir nok litt beplanting hos oss ja :) krukker og lykter er jo mer enn pent og bra nok det også da :)

ChasingTheStars

25.mar.2012 kl.22:21

InNorth:Heisann,så koslig å få god tilbakemld :)

ChasingTheStars

25.mar.2012 kl.22:22

ewymarie:jeg må nok ordne meg et blomsterbed etterhvert,jeg vil også ha påskeliljer og tulipaner :))

Skriv en ny kommentar

hits