Rosa vårlig inspirasjon

Etter barnedåpen har jeg fått dilla på rosa i interiøret. Har nå endelig fått vasket ut barnedåpen,lagt på nye duker, skiftet ut de hvite lysene med rosa og duse lilla/rosa lys i hjemmet. (gjorde vel dette forsåvidt før dåpen da men...) Herlige friske og duse farger nå til våren! Herlig...

Disse rosene har stått siden barnedåpen 4.mars! Friske vårlige farger,herlig nå som snøen forsvinner.

Til min glede og samboerens "fortvilelse" har det kommet mye rosa inn i interiøret før og etter barnedåpen. Men han får bare overleve disse  "fargeperiodene" mine, er jeg som styrer og ordner hjemme så jeg bestemmer ;)

Digger denne vasen forresten, kun 30kr! Perfekt for en liten bukett med friske roser eller en annen type blomster. Å mine kule nye "duker" passer perfekt inn hos oss - duker og duker da...er jo egentlig et kjøkkenhåndkle ;) Synes de er for fine til å tørke kopper med - fungerer ikke til å tørke koppene med heller så!! 15kr stk..det er billig det!!!

Det kommer flere rosa innlegg fra meg etterhvert...mye pent i rosa som er dukket opp i hjemmet vårt. kan lure på hvor alt kommer fra egentlig...hoho.Ellers skjer det lite fra denne kanten,nyter å ha fri å koser meg. Nyt dagen folkens :)

4 kommentarer

wenche

15.mar.2012 kl.10:05

Kan ikke si æ bli så lei mæ for å se rosa i interiøret :-) ditt hehe

ChasingTheStars

15.mar.2012 kl.19:36

wenche:det ble du vel ikke nei rosajenta der du e ;)

taubanevegen

18.mar.2012 kl.11:31

Rosa gir vårfølelse! :)

For en flott tallerkenhylle dere har! Og stjerneduken var veldig fin!

Fin søndag til deg! :)

ChasingTheStars

18.mar.2012 kl.18:32

taubanevegen:ja,helt enig med deg :)

tusen takk!

håper du har hatt en fin helg :)

Skriv en ny kommentar

hits