Bruktfunn inn i interiøret!

For en stund siden fant jeg noen bruktfunn på Orkdalstorget på Orkanger - de er jo selfølgelig kommet inn i interiøret for lenge siden. Men det er først nå jeg viser det til dere!

Bruktfunnene havnet oppe på vårt lille toalett i 2.etasje - jeg måtte jo pynte og dekorere litt der også til vi skulle ha overnattingsbesøk til barnedåpen. Uansett hvilket rom det er så er følelsen av at man trives på rommet viktig!(stort eller smått) Så derfor innredet jeg lik så greit det lille "kottet" med en liten kommode med litt pynt oppå - et speil som står i gulvet og en liten kurv for å ha dopapir oppi. Mer trengtes ikke der oppe for at man skulle føle seg velkommen - det ble så søtt om jeg tør si selv.

Genial liten kurv til å ha dopapiret i!

Dette er (dessverre) et av 4 rom som er i furu i hjemmet mitt. Min kjære  samboeren er glad i furu,kan ikke si jeg selv er noen fan av det...Så jeg får "fri til han" om jeg får male rommene senere! Har allerede spurt om å få lov til å male vinduskarmene...men det var han heller ikke så begeistret over. Så vi får se hvem som vinner!! Har jo så mange prosjekter fremåver...blir jo aldri stopp!

Så hva synes du om mine bruktfunn når de kom inn i interiøret?

 
 

 
4 kommentarer

Kjempefine funn jo! =D

ChasingTheStars

13.mar.2012 kl.18:46

May Helen =) Mamma'n til lille:takker :)

Marianned

13.mar.2012 kl.21:09

Veldig fine funn :) Det er så fint med kurv til toalettrullene! :)

ChasingTheStars

14.mar.2012 kl.18:03

Marianned:takker, jepp,det ble ganske tøft! (ble litt usikker først,men liker det bare bedre å bedre) vet ikke hva annet jeg skal bruke den til så ;)

Skriv en ny kommentar

hits