Bakemester harepus

Før jeg tok en liten bloggpause pga barnedåp var jeg så "tøff" å sa at jeg skulle bake en budapestkake som virket så utrolig lett på oppskriften.(nesten alt for lett?) Det som skjedde var at den kaken ble mildt sagt en fiasko,mens den kokoskaken jeg tenkte å bake fra første stund ble gull i munn!

Samboern min kalte dette en pest istedet for budapestkake...Jeg anbefaler ingen amatører innen baking og prøve denne kaken! Men jeg vet hva feilen var også da...stress å bake kake er aldri bra. Så neste gang skal jeg ta meg god tid!

Kaken smakte godt fordi da...men utseende ble ikke bra! Jeg vet hvordan jeg skal lage den neste gang,så jeg skal prøve igjen senere! Komisk altså....uff.

Her er min vellykkede kokoskake - ble litt styr med den også siden oppskriften på fyllet var helt tullete skrevet! Men jeg(krmt vi) lyktes ved andre forsøk! Den ble god,var enkel og lage men tror jeg vil ta melis på toppen neste gang.

Så nei folkens,jeg er nok ingen bakemester harepus!Men øvelse gjør mester,så vi satser på toppen folkens! Neida,men jeg er flink til å bake muffins ihvertfall da...;)
4 kommentarer

Godt du klarte å lage en god kake da hihi. Feil kan skje selv den beste :) Ha en fin dag:)

ChasingTheStars

12.mar.2012 kl.16:41

Anettes Boble:hehe jepp, takker :)

mettehobby

12.mar.2012 kl.22:17

Hehehe :=) Så koselig du skriver. Kaken smakte sikkert kjempegodt likevel da :) Svigermora mi er en mester på den kaka, ååååå den er helt fantastisk!! Flott kokoskake da :0) Masse lykke til med neste gang du tar kjangsen på budapestkaka ;0)

ChasingTheStars

13.mar.2012 kl.10:28

mettehobby:takker,så koslig å høre :)

hehe jo takker :-p om jeg da tørr :-p

Skriv en ny kommentar

hits