Endelig ferdig...

Da føler jeg meg ferdig med dåpen! Har ryddet på plass alt i huset etter dåpskaffen nå. Mangler å levere noen kakespader i sølv,kakefat og en kakeboks til mamman min da...(dåpsgavene står fortsatt på dåpsbordet forresten) Men det er ikke noe å stresse med...jeg trenger mer tid.

Snuppa fikk utrolig mye fint til gaver forresten og mye penger! Blir vel å lage et innlegg om det også etterhvert. (dumt hun ikke fikk slike sko,for det hadde vært utrolig morsomt å fått!) MEN hun fikk mye annet fint da heldigvis ♥
Mangler å dra over gulvene etter besøket på dåpsdagen også - men jeg trenger å slappe av litt i dag. Hadde "etterpålag med kake og kaffe" med venninner + barn" i går. Vi hadde det skikkelig koslig å da fikk jeg bort alle kakerester også!Godt med alt som blir spist istedet for å havne i søpla.I dag skal vi ut på tur! Jeg trenger luft...og det gjør nok lillemor også...
Nå er det en sliten meg som sitter i sofaen å slapper av etter å ha gitt min nydøpte sin frokost, samboeren og svigermor sover...å godt er det å sitte her alene.

Jepp,vi har ekstra besøk av svigermor etter dåpen...om ikke dåp er styr og slitent nok så er ihvertfall hun det...Føler meg ikke helt hjemme med fremmede som sover over. Svigermoren min er ekstra spesiell også da...trodde alle svigermødre var det jeg. Men denne svigermora er virkelig noe for seg selv!  (så går vi ikke mer innpå det nå da,for da blir dette innlegget virkelig langt...)
Gleder meg ihvertfall til hun drar å huset er "vårt" igjen! Stygt å si det men sant er det ihvertfall...

Stikker egentlig bare hodet innom her for å fortelle at det blir nok enda noen dager bloggfri på meg siden svigermor er her å da vil jeg ikke sitte så mye med pcn...

Håper hun drar snart så vi kan komme i rytme og gjøre alt som før igjen! Jeg har så mye å blogge om!! Men sitter jeg for mye på pcn kommer svigermor bare til å slarve til resten av familien at jeg ikke gjør stort annet enn å sitte å trykke på pcn...

Så jeg holder meg unna pcn mest mulig...selv om det ikke er enkelt. Jeg er vant til å ihvertfall sitte 1 time på pcn, nå blir det kanskje en halvtime hvis jeg er heldig.

Så jeg takker for tålmodigheten deres og beklager for at dere må vente enda lengre på mine blogginnlegg. Men sånn er det...vi prekast!

 
Stikkord:

10 kommentarer

Haha! Svigermødre altså! :P Jeg har en som er veldig reservert bare jeg da.. Hun gir ikke så mye av seg selv. Men når jeg er en "ordentlig" del av familien med ring på fingeren ig baby i armene kommer hun nok på gli. Du må huske det at ingen er bar nok for bestegutten enn hun selv. :) Håper ikke hun finner dette innlegget da.. ;)

Nina Emilie- Mammaen til Linnea

06.mar.2012 kl.10:10

Jeg er ikke sammen med bf og jeg er så glad jeg slipper morra hans!:D deilig å slippe å ha svigermor!

Marianned

06.mar.2012 kl.11:52

Huff da, så slitsomt med den slik svigermor. Jeg har heldigvis vært veldig heldig med mine svigerforeldre, men det er visst mange spesielle der ute. Jeg gleder meg til vi også kan puste ut etter en forhåpentlig vel overstått dåp :) Jeg styrer litt mye med alle forberedelsene hehe, sikkert alt for mye ;)

ChasingTheStars

06.mar.2012 kl.18:42

Ann:heldig du da :) har kun snuppa å skryte av jeg,ingen ring på fingeren før jeg har "fått ut alle våre tre barn" sier'n! (makan altså,hihi)

nei jeg vet,han er gullgutten,men er ikke bare det...er så mye!! du aner ikke...samboeren blir sjokkert mange ganger selv han faktisk!men jeg får overleve!

nei hun finner nok ikke dette innlegget,dama er 66 år og eier ikke pc. Tror ikke samboeren har adressen til bloggen min engang jeg...ikke som jeg vet ihvertfall!

ChasingTheStars

06.mar.2012 kl.18:43

Nina Emilie:heller en svigermor å slite med enn ingen sier nå jeg da ;)

ChasingTheStars

06.mar.2012 kl.18:44

Marianned:hehe jepp,men jeg får overleve :)

vet hvordan du har det med forberedelsene ja,jeg styrte også for mye!! ble alt for mange kaker bl.a!! hihi,skal det være min første barnedåp så skal det være ;) LYKKE til så mye,blir det denne søndagen eller?

Kine

09.mar.2012 kl.06:16

Du kan unne deg litt pctid, når hun bare sitter der med strikkingen sin! :)

Håper du snart får fred i hus da :)

ChasingTheStars

10.mar.2012 kl.11:59

Kine:turt ikke det vuttu,va såvidt på facebook en gang om dagen...i frykt for ka hu kjæm t å si videre t resten av familien om mæ...

nå har freden senket seg her :)

Kine

13.mar.2012 kl.11:45

slike sko kan du lage selv. når hun har fått sine første sko å vokst uttav de, så kan dem behandles å sprayes :D

ChasingTheStars

13.mar.2012 kl.18:46

Kine:hmmm...men det e jo litt av sjarmen at dæm e som dæm va når hu fikk dæm med sånne sko da... :) (litt slitt i kantan å sånn som mine)

Skriv en ny kommentar

hits