Svar på spørsmål

Da har jeg koset meg med litt bloggfri i helgen og er fullt tilbake igjen fra og med i dag!

På Fredag lurte jeg på om dere lesere hadde noen spørsmål til meg, noen ble det så her kommer svar.

Jeg lurer på hvor du får inspirasjon fra?


Hvor henter du inspirasjon?


Inspirasjonen min kommer ifra så mange og mangt, mye kommer jeg bare plutselig på selv også! Ideer dukker opp og bare MÅ ut.

Inspirasjonen min kommer som regel fra:

♥ min gode venninne som steller og styrer på i hjemmet sitt - synes hus har så flott hjem blandet med gammelt og nytt

♥ Bladet Vakre hjem og Interiør

♥ Små interiørbutikker og interiør"cafeer" - der kan man stjele noen tips! 

♥ mange forskjellige interiørblogger - elsker NIB - synd det er så sjeldent jeg kommer på å se på den siden med MANGE fantastiske bloggere

 

Hva gjør du til daglig?

Akkurat nå har jeg permisjon ifra jobben med snuppa mi, men ellers jobber jeg i resepsjonen på et hotell. Når man har permisjon så blir det jo gjerne litt mye fritid, da prøver jeg å gjøre mest mulig i hjemmet (det man da rekker av vasking av klær,hus osv) Så blir det til at jeg steller og styrer med spraying og maling av diverse - litt hobby/interiørkos i mellom slaga.Forutenom det så blogger jeg og koser meg med snuppa♥ Lek,stell og kos med snuppa er førsteprioritet i livet mitt nå ♥

Er du alene med jenta di?

Nei, jeg er ikke alene med jenta mi. Jeg har en samboer som jeg har vært så heldig å ha delt herlige 3 år og 2 mnd med. Prøver å ikke blande snuppa og samboeren inn så mye i bloggen, føler det blir litt privat.

Er det deilig å eie et hus?

JA! Det er utrolig deilig og eie et eget hus! Det er så fantastisk! Man kan gjøre som man vil...det er utrolig rart å tenke på at huset er vårt,har ikke helt gått opp for meg enda egentlig. Godt å ha stor plass å boltre seg på, også til alt stæsjet mitt da,hihi (som forøvrig bare vokser og vokser)

Hva gjør deg glad?

Familie og venner gjør meg glad - jeg er en veldig sosial person som er avhengig av å ha familie og venner rundt meg hele tiden - glade folk gjør meg glad!


Hva gjør deg sint?

Urettferdighet og krangling gjør meg sint + folk som tror de er noe...penere fruer ifra Oslo's fineste strøk...ja du vet...har hatt mine opplevelser!

Har du noen interesser utenom interiør, i så fall hvilke?

Utenom mine interiør interesser så elsker jeg og trene! (noe som ikke har blitt påbegynt etter fødselen enda...MEN det skal bli) Jeg er blitt en enda mer ivrig filmfanatiker etter at jeg møtte samboeren - vi elsker film!

 

Har du en favoritt interiørbutikk, i så fall hvilken?

Min favoritt interiørbutikk er egentlig så enkelt og kjedelig som Kremmerhuset - har alltid elsket den butikken. Har også enda en yndlings interiørbutikk - den ligger rett over Ahlens ( husker aldri å sjekke navnet på butikken - jeg bare MÅ inn der å se - prisene er for høye for min del forresten, men de har så mye pent og spesielt i 2.etasjen der!)

 

Kan du vise det interiørbildet du har tatt som du er mest fornøyd med?

Jeg har så mange interiørbilder som jeg har tatt som jeg er fornøyde med...men mest fornøyd? Hmmm.det ble vanskelig!Tror det må bli disse to...bildet inneholder en engel og tente lys og bildet viser for meg ro og fred - jeg elsker engler og tente lys♥

Det andre bildet er rett og slett et fint bildet fordi det inneholder mitt livsmotto!

 


 

Håper dere fikk svar på det dere lurte på!
 

 

 

 

4 kommentarer

ewymarie

20.feb.2012 kl.13:26

Vi er nok ganske like. Jeg fikk mere interesse av film etter jeg ble sammen med mannen og jeg liker heller ikke urettferdighet og snobbete overfladiske mennesker.

ChasingTheStars

20.feb.2012 kl.21:19

ewymarie: morsomt da :)

Lite hi - interiørglede

21.feb.2012 kl.12:18

Kjempefine svar :) Artig å bli "litt kjent med deg" :)

ChasingTheStars

21.feb.2012 kl.14:08

Lite hi:godt at du er fornøyd :)

Skriv en ny kommentar

hits