Kake til barnedåp?

Jeg har planer om å bake min første kake til dåpen som er 4.Mars - men hvilken kake skal jeg bake? Har lyst til å lage en kokoskake siden jeg er blitt så glad i kokos.Er det egoistisk å lage en kake som jeg ikke vet om andre folk liker? Må jo lage en forholdsvis enkel kake også siden jeg ikke har bakt kake siden barneskolen...Hvilke kaker er vanlige å ha i barndåp?

(låner bildet ifra matprat.no)

Utenom kaken min så skal vi ha både sjokoladekake, marsinpankake (med bildet av snuppa på), kanskje en tårnkake? Mulig det blir en vanlig bløtkake også...

Jeg har også planer om å lage mine nydelige sjokolademuffins - men denne gang med kokos strødd på toppen ♥
 

10 kommentarer

ewymarie

15.feb.2012 kl.14:32

Gå inn på passion4baking bloggen. Hun lager mye bra og når du går inn på stedet hun har lagt ut oppskrifter-recipe index kommer det masse ting under katergori Babyshower : )

Lite hi - interiørglede

15.feb.2012 kl.14:53

Vi kjøpte en marsipankake med bilde av Umulius til dåpen hans :) Så var det mange i familien som hjalp til å bake alle slags kaker :) Det er sikkert noen som liker kokoskaker da, eller som vil smake det - så syns ikke det er egoistisk! Lykke til med bakingen! Krysser fingrene for at det går bedre for deg enn for meg / oss (mtp. den suksesstærten :p)

lindevegen

15.feb.2012 kl.15:32

Eg får alltid spørsmålet om å bak til bursdager,barnedåper og konfirmasjoner.

Da pleier eg å bake budapestkake.:) Den er nydelig god og kjempe lett å lage. Det er alltid mangen flotte kaker på bordet, men den eg lager forsvinner med en gang. :)

Denne oppskrifta bruker eg.(bruk litt mer kremfløyte enn det står her)

http://www.spise.no/oppskrifter/budapestkake/op_budapestkake.htm

Eg gjør en liten vri med den, eg fyller den med blåbær i staden for mandaringer. Det er så godt, den er frisk og god:) kjøper forsne blåbær i frysedisken, dei er best og bruke:)

Nå eg legger den på fatet, pynter eg rundt hele kaka med, jordbær,kivi,fersken og ferske blåbær. å då ser den bare helt fantstisk ut:) med bær i herlige vår farger:) og ingen kan motstå denne:)

Ha en nydelig dag:)

-klem silje-

Nina, mamma til Linnea

15.feb.2012 kl.18:13

Du baker jo selv det du vil:-D selv skal jeg ha dåp for min lille datter den 1 april og jeg skal lage sjokoladekake med deilig sjokoladekrem med marshmallowfontant på toppen :-) Er selv konditor og vet at denne kaken virkelig slår ann :D Moussekaker er også populært, sjokolade, pasjonsfrukt, bringebær... Ja mange muligheter :-)masse lykke til med dåp og kake!:)
Når det blir barnedåp her etter påske tenker jeg å bestille ei kake med bilde av gullet på. I tilegg til det blir det bakt kransekake, romkake, ostekake, oreokake + noen andre avanserte kaker som andre i familien tar seg av :p Vi har en stor familie så noen kaker må vi ha, men jeg baker det jeg vet folk liker + at jeg liker å innvitere på nye smaker også! :)

ChasingTheStars

16.feb.2012 kl.01:02

ewymarie: fin side du anbefalte :)

men det blir nok litt vel innviklet for stakkarslige meg :-p

ChasingTheStars

16.feb.2012 kl.01:04

Lite hi: tusen takk,jeg trenger det vel :-p vurderer at det blir kokoskake...men hvem vet! er jo så mange andre gode kaker der ute også...hmmm...vanskelig! kanskje jeg må prøve på denne kokoskaken for å øve meg :-p

vi får håpe det går bedre for meg enn dere ja ;)

*krysser fingrene* hoho

ChasingTheStars

16.feb.2012 kl.01:05

lindevegen:flink du da :) budapestkaken skal jo være verdens beste kake skal den ikke? den virket ganske enkel å lage faktisk! hm...kanskje?

takk i lige måde :)

klem

ChasingTheStars

16.feb.2012 kl.01:07

Nina, mamma til Linnea:mamma tilbydde seg å lage sjokoladekake,så da må hun nesten få lov til det :)

marshmellowfondant hørtes nydelig ut...ojoj!! er du konditor? da har vel ikke du noen problemer med å lage en kake ihvertfall ;)

tusen takk :)

ChasingTheStars

16.feb.2012 kl.01:08

Babylykke, interiør og hverdag:ojoj,det ble mange forskjellige kaker hos dere ser jeg! men dere blir mange fler enn hva vi blir,blir under 20 stk vi.

Skriv en ny kommentar

hits