Nokia Lumia 8 - bli min!?!??

 So here it goes...

Jeg ønsker meg ny telefon fordi jeg ikke er fornøyd med den jeg har - enkelt og greit. Har vært misfornøyd fra dag 1! Touchknappene er alt for sensitive for min tålmodighet - jeg bommer hele tiden og HATER å skrive sms pga mobilen jeg har nå. Kameraet på mobilen er også utrolig dårlig, kvaliteten på bildene er ikke bra nok for bloggen rett og slett. For å blogge så trenger man et bra mobilkamera! Å jeg som akkurat har begynt å blogge fra mobil - da passer det meg utmerket med en ny mobil!

Det hadde vært spennende å få prøve denne mobilen ved tanke på ny utvikling på f.eks sensitive touch knapper på SMS , det må jo bare ha blitt til det bedre siden jeg kjøpte mobilen min.

Så må jeg få innrømme at samboeren min ønsker seg akkurat denne mobilen - derfor hadde det vært utrolig morsomt om jeg kunne eid en slik for å få han ekstremt sjalu ;) Forresten så har jeg ikke prøvd en Nokia mobil siden Nokia 5110! Hadde vært morsomt å se forbedringene...å om den faktisk er så bra som dere sier!

 

Derfor så ønsker jeg meg ny!

Den som intet våger intet vinner!

 


 


Klikk her for å lese mer om hvordan du kan vinne!


Klikk her for å besøke Nokias Facebook side hvis du ønsker å lese mer om Lumia 800

2 kommentarer

Lite hi - interiørglede

14.feb.2012 kl.13:38

Håper du vinner !!!!!!!!! :) Selv har jeg en eldgammel nokia mobil... minst 4 år er den :P Men når jeg blogger bruker jeg speilreflekskamera ;)

ChasingTheStars

14.feb.2012 kl.14:05

Lite hi:så koslig da!! :) lag deg et innlegg å vær med på å vinne du også da vel!! åååå...du har speilrefleks du din luring ;) har et samsung kamera i tillegg til mobilen,men tungvindt å styre med å overføre bilder via kabelen... :p

overfører du med kabel fra speilrefleks å eller

mulig vi kjøper oss speilrefleks til dåpen :)

Skriv en ny kommentar

hits