Spraying av div interiør

Da har jeg vært i garasjen og sprayet flere rammer og to smijernlysestaker.Mens mammaen jobbet hardt lå min lille engel rett utenfor garasjen å sov fredelig i vognen uvitende om hva den tullete mammaen gjorde!

Før bildet...

Godt for både mor og barn å være ute i 1,5 time! Får ny energi og lyst til å gjøre bare enda mer...Fantastiske -1 grad ute...herlig!

Etterbildet...som dere ser så fant jeg flere rammer å spraye. To av disse skal ikke brukes som bilderammer - jeg skal lage noe annet av de. Hva tror du jeg skal lage å av hvilke rammer? Spennende å se om noen av dere tipper rett!
5 kommentarer

ewymarie

10.feb.2012 kl.12:20

Tja dette var ikke lett å gjette...Men fint ble det! Spennende å følge med hva du har tenkt : )

Maria amarni

10.feb.2012 kl.12:21

Hei, fin blogg du har! :-)

Jeg har en bra måte for deg å få ekstra lesere på! Lag ett blogg innlegg hvor du skriver at brukerene kan vinne en I pad 2! Du går inn på min blogg/url og deltar i trekningen. Da får du oppgitt en adresse som du kan spre videre til venner og bekjente. Og for hver person du får til å delta så øker sjansen din for å vinne betraktelig!!

Lykke til! :-)

Det anbefales virkelig å lage blogg innlegg! Jeg gjorde det i den siste trekningen de hadde og jeg vant da en Iphone! :-)!!

Lite hi - interiørglede

10.feb.2012 kl.12:27

Mystisk kommentar ovenfor her ;)

Det er ikke så mye som skal til - spraymaling er genialt :) Hm.. jeg tipper du skal lage speil, lysbrett, serveringsbrett eller... hm. Nei, det er ikke lett å tippe ;-) Du finner nok på noe lurt!

ChasingTheStars

10.feb.2012 kl.13:42

Lite hi:hehe ja uff,spam er noe dritt!

Spraymaling er så enkelt og kjapt at til og med barn kan klare det :)

blir verken speil,lysbrett eller serveringsbrett ;) har funnet på noe lurt ja! så bare følg med :D

ChasingTheStars

10.feb.2012 kl.13:46

ewymarie:hihi,håper det blir slik som jeg har forestilt det meg i hodet da :)

Skriv en ny kommentar

hits