Har en plan...

Derfor så MÅ jeg ha en pult til planen min...Solen har gitt meg ny energi og lyst igjen. Så utrolig godt det er! Nå skal det skje saker og ting i huset her fremover...bilder kommer opp på veggene og huset blir bare enda mer et hjem. Herlig...

For å snakke om planer...oj så mange prosjekt jeg har fremover nå når det lakker og lir mot vår!  Til noen av prosjektene vil jeg gjerne sitte på en pult...heldigvis har jeg min gamle skolepult stående i kjelleren til mamma og pappa. Så den skal pusses opp og bli hvit og fin!

Så nå har jeg plutselig en plan for en liten del av soverommet...man må bruke den lille plassen man har,så hvorfor ikke? Jeg gleder meg til denne planen og mitt lille  prosjekt!

 

Så hva tror du planen min er?

 

Når jeg får tid og gjøre det er en annen sak da,dagene går så fort. Rekker ikke å gjøre en brøkdel av det jeg har planer om jo...Men jeg har ihvertfall en plan eller man kan si ti!!

 

4 kommentarer

Mamma til lille Majken

22.feb.2012 kl.19:06

tja si det?? sminkebord?? Spennende å se hva planen er ;)

ewymarie

22.feb.2012 kl.19:16

Håper du skal lage hodegavl, hylle eller noe slikt. Å ha kontorpult og arbeidsbord er ikke anbefalt på soverom - der bør det være avslappende og ro i følge en kinesisk interiør filosofi som heter Feng Shui.

ChasingTheStars

23.feb.2012 kl.11:23

Mamma til lille Majken:du får vente i spenning å se ;)

ChasingTheStars

23.feb.2012 kl.11:26

ewymarie:du får vente å se :)

forresten så overlevde jeg og alle andre med å ha leksepult/arbeidsbord på soverommet da vi var yngre,hvorfor ikke nå når man er voksen? :)

avslappende og ro får jeg uansett på soverommet, tid for søvn når jeg havner dit på kveldstid ja :)

Skriv en ny kommentar

hits