Tallerkenhylle

Den "perfekte tallerkenhylla" lar vente på seg...har sett på flere bruktbutikker men må dessverre innse at slaget er tapt for denne gang...Men i denne søken på den perfekte tallerkenhylle er det JEG som er vinneren! For jeg har kjøpt meg tallerkenhylle på Ikea - Hvem skulle tro det?


Den enkle og nokså kjedelige tallerkenhylla ble fin og helt annerledes da jeg fikk plassert tallerkenene og pynt som jeg ville ha i den. Bilder kan du se lengre ned...


Krokene under hyllen på bildet har jeg ikke hengt opp...mulig jeg kommer til å ha de på,er litt usikker...foreløpig er de ikke på...

Enn at det ble en tallerkenhylle fra Ikea på meg?!? Det hadde jeg virkelig ikke trodd...jeg skulle IKKE ha en enkel og "kjedelig" tallerkenhylle som alle allerede har.Å ihvertfall IKKE ifra masseproduserte IKEA. Men det ble det da altså...å hyllen ble langt ifra kjedelig med pynten min og mine nydelige hjortetallerkener på♥Bildet tatt i går,usikker på hvor jeg skulle ha sinkpotta og vinflaska å bare plasserte den oppå tallerkenhylla...ikke pent!!Innholdet i tallerkenhyllen kommer til å bli byttet ut - har planer om å kjøpe ordet EAT istedet for kos...ordet kos passer bedre på stua ;) Tallerkenhyllen er på kjøkkenet for dere som ikke skjønte det...;)

Hvem skulle tro det...at jeg skulle bli så fornøyd med en tallerkenhylle fra IKEA!!!

Prisen på hyllen er verdt hver en kr, kun 395,-SÅ LØP OG KJØP!!!


Slik er den forresten i dette øyeblikk! Med litt sol å greier...
 


PS Takk til venninna mi www.martheangel.blogg.no for at hun satte den sammen og for hjelp til å henge den opp , du er en knupp søta ♥

Ønsker alle en riktig god helg :) I kveld skal jeg ut med snuppene mine og spise for å feire bursdagen min som er i morgen ♥ Det blir godt å ha litt venninnetid!

 

6 kommentarer

gothiclove

20.jan.2012 kl.13:33

har ønsket meg den tallerken hyllen der i fra ikea leeenge... sukk.. det så veldig fint ut :)

Marianned

20.jan.2012 kl.13:36

Utrolig hvor fine ting blir når man får gjort dem til sine egne :)

sv: Jeg hadde egentlig ikke tenkt på takkekort til gavene fra fødselen det jeg heller, men oppdaget for en stund siden at det var ganske vanlig... Hadde egentlig tenkt å droppe det, men så syntes jeg det var litt koselig siden vi skal ha dåpen så sent :)

wenchepia

20.jan.2012 kl.15:07

I looooove it :-o har jo leita å leita etter ei sånn t overkommelig pris .... Ikea si du altså... Det ble kjempefint på hylla di Inger :)))

ChasingTheStars

22.jan.2012 kl.19:40

gothiclove:den er nydelig :)

ChasingTheStars

22.jan.2012 kl.19:41

Marianned:ja,helt fantastisk :)

skjønner :)hvorfor skal dere ha dåpen så sent da?

ChasingTheStars

22.jan.2012 kl.19:41

wenchepia: så bra at æ fikk tipsa dæ ;) tusen takk wenche :D

Skriv en ny kommentar

hits