Mine bruktbutikkskatter

Da har jeg vært på  2 av de lokale bruktbutikkene vi har i Orkdal - Orkdalstorget og Korvmo bruktmarked. Fant ikke store greierne,men jeg er fornøyd! En billig shoppingtur - brukte Kr 26,- og Kr 120,-!! Ikke akkurat noe å si på!Så ja takk til mer shopping på bruktbutikker ♥

På Orkdalstorget fant jeg 2 talglys/telysestaker kr 3,- pr.stk og to hvite ugler i gips til kr 10,- pr stk. Kunne jo ikke la den ene stå ensom alene der...derfor kunne jeg lik så godt ta begge to!
På Korvmo bruktmarked fant jeg mer! Jeg fant en råååsa sengekant (+ gardin) Kr 30,- , et nydelig sengesettt kr 20,- + 2 sengett til kr 20 pr.sett. (dama bare kastet det etter meg,så jeg måtte nesten bare ta det) Så billig da kan jo ingen motstå,å sengetrekk til babysengen trenger vi jo ♥ Har ikke bildet av sengesettene og sengekanten siden de er til vask.

Ellers fant jeg den søteste Barnetv muldvarpkoppen til kr 5,- - kunne ikke gå forbi den,gamle minner fra barnetvn da jeg var lita jo ♥ Den er jo bare nydelig...å tenk kanskje min søte lille frøken i magen kommer til å bli glad i den?
Fant også denne nydelige store svanen til kr 50,- , usikker på hva den egentlig brukes til,ser ut som om den kan brukes til servietter. Men jeg skal bare bruke den til pynt. Nydelig stor svane ♥


Så hva synes du,har jeg gjort noen kupp eller hva?
5 kommentarer

Sigrun Marie

21.okt.2011 kl.12:18

Kjempe fine kupp til en fin pris ;)

bentemay

21.okt.2011 kl.18:01

Flotte skatter. Har slike lysestaker jeg også. Den svanen er så fin da :-)) ME LIKE!!
Svanen var utrolig fin!

ChasingTheStars

22.okt.2011 kl.11:10

bentemay:takker og bukker :)

ChasingTheStars

22.okt.2011 kl.11:10

Nina Emilie:tusen takk :)

Skriv en ny kommentar

hits