Stellebord vs Stellekommode?

Etter litt prat med samboeren min så fant vi ut at vi ikke skal ha kommode til stellebord allikevel. (det jeg ønsket egentlig for å få det mest ryddig og pent) Det blir stellebord ifra Ikea på oss faktisk! Jeg er både enig og uenig da jeg ønsket veldig en stellekommode...
Dette ble valgt pga kanten rundt toppen på stellebordet + at det er enkelt å kjapt å henta ting som bleier,kluter osv istedet for å bruke tid til å åpne skuffer. Hva har du valgt til barnet ditt? Hva synes du om denne typen? Vanskelig valg med alt dette altså...Har du stellekommode eller stellebord? Hvorfor har du hva?

 

7 kommentarer

Jeg har stellebord :)

Babylykke <3

12.okt.2011 kl.17:09

Vi har et stellebord som ligner på det der :o) Vurderte kommode vi også fordi det er bedre oppbevaring og slikt, men fant ut at det var like greit med stellebord med et par hyller under. Så kan man heller ha stæsjet i fine kurver :)

ChasingTheStars

12.okt.2011 kl.17:59

Babylykke:ikke sant ;)

sindy

12.okt.2011 kl.19:01

vi har valgt stellekommode, med badekar og 4 skuffer. Er veeeeldig glad for at vi valgte det, for ser hvor mye mer lettvint det er... Masse plass, ryddig og greit, og veldig praktisk med badebalje under stellematten :)

ChasingTheStars

12.okt.2011 kl.20:13

hmmm...det er det sikkert :) badebalje har jeg utenom jeg da ;)

Kine Mirjana

12.okt.2011 kl.21:45

Har stellekommode med skuffer og badebalje :)

Men du har jo kanskje rett i at det er lettere å komme til når det er åpent sånn som på den. Var nok et bra valg :)

ChasingTheStars

13.okt.2011 kl.10:55

Kine Mirjana: høres bra ut ;)

Skriv en ny kommentar

ChasingTheStars

ChasingTheStars

26, Orkdal

En blid jente på 26 år som er interessert i interiør.Har akkurat flyttet inn i vårt eget hus og venter en liten prinsesse 29.desember. Her kommer innlegg om interiør og graviditet + alt mulig!

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits