Kommoden med løveføtter

Her er kommoden med løveføtter jeg har arvet - den er blass i fargen, slitt overalt, men så utrolig flott og i fullt brukbar tilstand. Den står og pryder gangen min - savner sårt et lag med maling eller ti! Men sånn er det, jeg har andre ting å prioritere fremåver enn maling. Synes allikevel den er flott der den står, rart å tenke på alt den faktisk har vært med å oppleve. Skuffene er ikke enkle å bruke, men det er jo litt av sjarmen med slike eldgamle ting. Ikke sant?Her er det flotte og spesielle bordet som er snekret og lagd på Orkanger for mange mange år siden - er fortsatt like pent å se på,men jeg SKAL få malt dette bordet hvitt etterhvert. Jeg ser det for meg - hvordan detaljene kommer mye mer frem når det blir hvitt.♥ hva synes du: finest i sort? Eller i hvitt? Jeg har alt for mye mørkt her inne hos meg - derfor blir det fint med noen hvite innslag her og der.

Dessverre så har kameraet på møkkamobilen min streiket...så jeg får vente til det digitalkameraet mitt er ferdigoppladet for å vise dere litt mer nærbilder. Skal få oppdatert bildene så fort jeg får det til!

Her på Orkanger pøser det forresten ned...hvordan er været hos deg?
5 kommentarer

Fine bilder :)

martheangel

12.okt.2011 kl.12:08

Jeg tilbudet meg å ta noen bilder hjemme til deg, men du virket ikke så gira.. :)

Jeg tror nok det Orkanger bordet blir kjempe fint i hvitt ja :)

Ha en fin dag snuppa :D

KinSin

12.okt.2011 kl.16:15

kjempefin kommode, men skulle gjerne sett litt mer av løvefotene? ;)

ChasingTheStars

12.okt.2011 kl.17:56

martheangel:nei sorry,va itj helt dær da vøtt :$

det tru virkelig æ å,ha en fin dag du å :)

ChasingTheStars

12.okt.2011 kl.17:59

KinSin:takker :) ja,må bare få ladd kameraet så skal jeg få ut flere bilder, ikke enkelt når mobil kameraet mitt streika :(

Skriv en ny kommentar

hits