Simo duo eller simo kombi?

Hvilken vogn skal vi ha? Skal vi ha Simo kombi eller Simo duo? Den ene er større enn den andre å dermed har babyen bagen lengre, den andre er mindre å lettere å dra med seg inn. Det er alt jeg har funnet ut...hjelp meg! Noen som har peiling på vogner?
 

Jeg er ny i gamet å føler meg helt lost - begge er nydelige,men jeg tenker at det største er best...Hvilken vogn har du? Hvorfor valgte du den ene fremfor den andre? I am lost in vogn kaos...
18 kommentarer

husogbaby

10.sep.2011 kl.11:41

Vi har simo duo. Vi har jo ikke tatt den i bruk enda, men jeg trur den er best, det er mer plass i baggen og hele vognen er letter siden den andre delen setter man på vognen etter bagg bruken er ferdig :)

Lillingen

10.sep.2011 kl.11:47

Vi har Simo kombi, og valgte den siden vi kunne ta ut bærebaggen så enkelt og enklere ha den med rundt hvis vi f.eks skal på besøk til noen sent og vil ha en sted for babyen å sove. Det gikk jo da på bekostning av at duo'en har bedre plass, men vi fant ut at det var best for oss å ha kombien. :-) Men tror begge to er helt suverene vogner! :-)

bentemay

10.sep.2011 kl.15:26

Jeg har Simo kombi,å er kjempe fornøyd. Lille gutt har brukt bærebaggen fram til nå,å han er en stor gutt på snart 9mnd. Så praktisk å ta med seg barne i bagen :-))

Lite hi

10.sep.2011 kl.20:10

Det er ikke så lett å velge vogn. Lykke til med valget :)

Selv ville jeg gått for en vogn som har både bag og sportsdel - da kan ungen ha den lenger:)

Silje B. Knutsen

10.sep.2011 kl.20:23

Kombivognen har en slags "solskjerm" knappet til baggen, som du kan knappe på selve vognen når baggen er for liten. Så da blir det på en måte en bagvogn like lenge som duovognen. Det tar også mindre plass å lagre bare baggen når den er for liten, istedenfor hele overdelen. Det var også en av grunnene til at vi valgte kombi, siden vi har så lite lagringsplass.

lifeofsunny

10.sep.2011 kl.22:03

Vogn er ikke lett nei. Jeg hadde duo (emmaljunga) til mine. Syntes det var greit å bare ha undestell og en del til vognen. De bruker ikke bagen såå lenge heller. Ca 6mnd + Uansett så ville jeg valgt en helt annen vogn hvis jeg skulle hatt det igjen. En slik 4 hjuling tar stor plass, og er tung og drasse på. Inne på sentere han det være klønete å komme innimellom hyller osv også. Men det er slikt man finner ut etterhvert som har brukt en del vogner.
Jeg begynte å jobbe på barnashus etterhvert og fikk litt vogndilla da, så endte opp med litt forskjellig. Da vi fikk nr to gadd jeg ikke kjøpe nye bagvogn, så brukte emmaljunga vognen kun de mnd bagdelen var i bruk. Etter det brukte jeg andre og mindre sportsvogner jeg hadde. Skulle jeg hatt vogn nå ville jeg helt klart valgt 3 hjul. Myye lettere å trille, også er det mange av de som ikke veier så mye eller tar særlig plass i bilen. Men dettte er nå en smaksak og=) Ikke alle liker 3 hjulinger, og jeg må si jeg ikke syntes det var fint før. Men det syntes jeg nå, og det er en drøm å trille.
Lykke til med vognvalget=)

vartnyehjem

13.sep.2011 kl.20:06

Nå har jeg hatt emmaljunga-vogner jeg da, så har ingen erfaring med Simo. Men vi var veldig glade i duo-vogna vår. Dette var nok først og fremst pga den romslige bagen og fordi snø og slaps ikke var noe problem å forsere med den. Dette var viktig for oss ettersom vi fikk vinterbaby og bor på et sted som er kjent for mye snø. Det at vogna var stor og tung merket vi aldri i forbindelse med trilling, og jeg synes ærlig talt ikke det var noe problem å løfte den inn og ut av bil heller (selv om jeg er et minimenneske på 152 cm og 45 kg). Men hadde jeg bodd i 4.etasje uten heis eller kjørt liten bil kunne det kanksje vært et problem. Jeg vil ikke anbefale en så stor vogn om man skal trille mye i butikker o.l., men på landet er det supert!

ChasingTheStars

13.sep.2011 kl.22:08

vartnyehjem: hm,vi får baby på desember,så kan jo være litt snø her da også :) uff,vanskelig valg!! bor jo på landet vi også :)

19.sep.2011 kl.10:30

Jeg ville valgt duo vogna. Bedre plass i bagen og den er lettere som bagvogn. Det er bærestropper på duo bagen slik at du enkelt klikker den av understellet og bærer den med deg :) sånn sett skjønner ikke jeg hvorfor noen velger den blytunge kombivogna når duovogna fungerer enda bedre... Jeg har hatt duo og har vært kjempefornøyd :) :)

ChasingTheStars

19.sep.2011 kl.14:26

Anonym:så kombovognen er blytung? aiai, vil ha lettest mulig jeg ja tror jeg :)

Madeleine

19.sep.2011 kl.14:40

Heihei:) Så fin blogg du har!

Jeg har jobbet i barnevogn butikk, og jeg ville uten TVIL tatt Simo Duo! Bagdelen er så stor og romslig, og siden du får barn på vinterstid, så har du pass til å ha både dunpose, dyne og det du vil ha!! Bagdelen er jo tyngre enn bagen med kombi, men det er verdt det!! Husk at når du triller, så er denne vognen mye lettere enn kombi! :) Du får og brukt denne bagdelen lengre, og under madrassen i vognen er det en del som du kan sette opp slik at det blir en sittestilling for babyen :)

I Simo Kombi er det mindre plass til posen, og det blir trangt!! Og vognen er tyngre..

Ville UTEN tvil tatt kombi! Du kommer aldri til å angre! :)

Kjempe lykke til med videre svangerskap, baby og vognen;)

<3

ChasingTheStars

19.sep.2011 kl.23:24

Madeleine:tusen takk for en fin blogg hilsen :)

vurderer duo'n sterkt ettersom den er så romslig,å etter din anbefaling kommer vi nok til å gå for denne vognen! tusen takk for hjelpen :)

Tusen takk :)

Lillian

29.sep.2011 kl.12:20

Eg villle ikkje valgt noken av dei, eg hadde simo kombi til guttungen, solgte den då vi fikk siste. Den er 21 kg. Det er aaaalt for tungt å bære på når man nettopp har født. (ut og inn av bil og leilighet/hus...)Finns mykje vogner på markedet, så sjekk litt rundt:)

Mvh Lillian
Vi har simo kombi og er kjempe fornøyd, greit å kunne bare ta ut baggen når han ikke skal sove eller vi skal shoppe. er tungvindt hvis vi skulle hatt den i to deler nå og måtte ta HELE greien av..baggen i kombien er ikke så mye mindre, den er lengre enn de fleste bagger i andre vogner :) Den er selvfølgelig litt tyngre, men ikke sånn veldig.

ChasingTheStars

29.sep.2011 kl.16:19

Lillian:tror vi allerede har bestemt oss for simo duo...

ChasingTheStars

29.sep.2011 kl.16:19

Marlene:tror vi allerede har bestemt oss for å gå for duoen :)

Monicaponica

08.okt.2011 kl.01:18

Ser du alt har bestemt deg for duo.. ;) Ville bare si at det er greit med seperat bag og sportsdel ja ;) Vogna blir lettere da :) Ellers så lærte jeg fort at store vogner uten sving hjul er tunge.. Men det blir liksom en smakssak :) Uansett super "vintervogn" når prinsessa er så lita :) God og lun..

Utover det så ber jeg deg sniffe litt på OTH og Bugaboo <3 <3 <3 Vært gjennom noen på min tur gjennom jungelen og de er mine favoritter :)

ChasingTheStars

08.okt.2011 kl.14:12

Monicaponica: hmmm...oth og bugaboo?

Skriv en ny kommentar

ChasingTheStars

ChasingTheStars

26, Orkdal

online akkurat nå En livlig jente på 26 år som er interessert i interiør,skal snart flytte inn i vårt første hus og venter en liten prinsesse 29.desember. Her kommer innlegg om interiør og graviditet og alt mulig!

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits