For et kupp!!

Var på bruktbutikk på Korvmo sammen med mamma i dag...wow for en utrolig herlig butikk! Det var rene drømmeverdenen for to sånne som oss. Store fine lokaler med MYE spennende. Vi gikk rundt å plukket varer i over en time. Mye gammelt og brukt, men åh så verdifulle og fine ting. Anbefaler virkelig alle til å ta seg en tur innom der - de har alt ifra sofaer,gardiner, bøker, senger og stoler.

Kommer man ut derifra uten noe i hendene så tror jeg virkelig at jeg hadde sett rart på deg...


Bildet lånte jeg ifra denne bloggen :

http://amelie78.blogspot.com/2009_05_01_archive.html

Mine kupp denne gangen ble en gammel hvitmalt slitt skuvseng som jeg skal ha til lillejenta i magen ♥ Vi begge falt for den tvert...å tanken på at jeg kjører en liten polo med liten plass sneiet ikke oss...Den SKULLE  bli med hjem!! Vi la ned setene å fikk slitt å skrapt opp bilen litt for å få plass til den ene delen...men den andre fikk jo selfølgelig ikke plass. Heldigvis så en eldre dame at vi sleit sånn, spurte hvor vi skulle å fortalte at hun skulle samme vei(med en større bil med god plass til den andre delen av skuvsengen) Heldigvis for oss!! Snille eldre damen ♥

Flaks ja...så da fikk vi skuvsengen hjem ♥ Den trenger et strøk maling, å jeg betalte kun kr 150,- for den! Nydelig sak...Utenom den kjøpte jeg to hvite hekleduker, en aviskurv og en vippestol.

Bilder kommer senere - den gravide er sliten etter en laaang dag med shopping!


2 kommentarer

Elise Cathrin

05.sep.2011 kl.17:43

tnaaaw, søt babyseng!

ChasingTheStars

05.sep.2011 kl.18:12

Elise Cathrin:åh,den er nydelig,nå er den nymalt og pent :)

Skriv en ny kommentar

hits