Statusoppdatering uke 25

♡ På vei: 25uker


♡ Igjen til termin: 15 uker + 2 dager


♡ Kjønn: En liten prinsesse


♡ Navn: Hemmelig


♡ Utålmodig: Nei, hun skal være der inne til januar er planen min så ikke i det hele tatt ;)


♡ Hodet ned: Hun sitter rett opp og ned nå


♡ Aktivitet innenifra: kjenner hun sparker daglig - kjennes godt å sees på magne utenpå også nå-pappa er så stolt når du sparker lille venn ♥


♡ Mangel på utstyr: mangler alt enda...har ikke plass til å handle utstyr enda,men det blir 1.oktober - bedre sent enn aldri? Vogn skal prinsessa få av "mimmi og bæbæ". Har også en "krybbe" som jeg skal gjenbruke + en skuvseng jeg har kjøpt på bruktmarked . Ellers så får vi handle litt etterhvert som vi har fått flyttet inn i huset vårt.

♡ Plager: Vondt i ryggen - vondt å reise seg å gå - men går bra så lenge jeg sitter - merkes at magen er i veien - alle sier at jeg har lagt på meg sånn -- jadda - det er en bolledeig til heving der inne svarer jeg ;)


♡ Vektøkning: 7 kg ? jeg vet ikke,har ingen vekt :(


♡ Vann i kroppen: Litt kanskje? Måtte ta av meg en ring en kveld, sleit med å få den av...


♡ Melk i brystene: Her har jeg ikke merket en dråpe,men oj som brystene vokser...


♡ Humør: Opp og ned, er for det meste glad og fornøyd - men blir fort lei meg og sliten også - skal ingenting til for å få meg til å gråte
OM BARNET

Fosteret er i begynnelsen av denne uken 23 uker gammelt. Allerede nå begynner det å bli liten boltreplass for fosteret i livmoren. Øyevipper dukker opp denne uken, og øynene vil snart kunne åpnes og lukkes!

Hjernen vokser fremdeles fort, og fosteret er en velproporsjonert liten minibaby. Fosteret begynner også å få lengre hår på hodet. 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits